Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
241 Готельно-ресторанна справа, 181 Харчові технології (бакалавр)
- Інтелектуальна власність (ОПП «Готельно-ресторанна справа»)
- Етнічна кулінарія (ОПП «Готельно-ресторанна справа»)
- Організація ресторанного бізнесу (ОПП «Готельно-ресторанна справа»)
- Кондитерське та пекарське мистецтво (ОПП «Готельно-ресторанна справа»)
- Технології ресторанної продукції (ОПП «Готельно-ресторанна справа»)
- Інтелектуальна власність (ОПП «Харчові технології»)
- Інтелектуальна власність (ОПП «Ресторанні технології та фуд-дизайн»)
- Етнічна кулінарія (ОПП «Харчові технології»)
- Сенсорний аналіз (ОПП «Харчові технології»)
- Технології ресторанної продукції (ОПП «Харчові технології»)
- Кондитерське та пекарське мистецтво (ОПП «Харчові технології»)
- Організація ресторанного господарства (ОПП «Харчові технології»)