Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
Наші випускники
|
|
|
ЛАКУСТА ЯНА ВАСИЛІВНА у 2019 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Співвласниця кулінарної школи «Chef Arts School», бренд-шеф, член трьох асоціацій шеф-кухарів України. |
САЛАМАНДИК МАКСИМ ПЕТРОВИЧ у 2021 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа». Засновник компанії «Maks Catering» та власник кавярні «Cofee Yard». |
МЕЛЬНИЧУК ТЕТЯНА ВАСИЛІВНА у 2021 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Співвласниця кулінарної школи «Chef Arts School», шеф-кондитер. |
|
|
|
КАТЕРИНЧУК СВЯТОСЛАВ СВЯТОСЛАВОВИЧ у 2022 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Бренд-шеф ресторану «The Сад». |
ЯКОБЕЦЬ МАРИНА ПЕТРІВНА у 2022 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Шеф-кондитер ресторану «Буковинська зірка». |
ДОВГАНЮК АЛІНА ІГОРІВНА у 2023 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Кондитер пекарні-кондитерської «Рецептура». |
|
|
|
ІВАНЧУК ІВАН ВАСИЛЬОВИЧ у 2017 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Співвласник ресторану «Bjork», півфіналіст проєкту «Мастер-шеф Професіонали 4». |
ПОПОНЯ СТАНІСЛАВ СЕРГІЙОВИЧ у 2020 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Учасник проєкту «Пекельна кухня». |
КРИЛЬЧУК ІННА у 2021 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Співвласниця кулінарної школи «Pastel_ki». |
|
|
|
ШТАНДИР ЛІЛІЯ ІВАНІВНА у 2020 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Власниця інстаграм-бренду «Bakery_bylili» м. Lakewood (США штат Вашингтон). |
ЛЕЙБЮК СЕРГІЙ ЮРІЙОВИЧ у 2020 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Шеф-кухар ресторану «Mercato» м. Гданськ (Польща). |
ШВЕЦЬ НАДІЯ МИХАЙЛІВНА у 2020 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Майстер виробничого навчання Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ. |
|
|
|
АБРАМЮК ВАСИЛЬ МИКОЛАЙОВИЧ у 2014 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». «line cook» (кухар на лінії), в готелі "Lafayette Park Hotel and Spa", м. Lafayette, (Лафаєт), Каліфорнія США. |
АНДРІЄВСЬКИЙ СЕРГІЙ МИХАЙЛОВИЧ у 2010 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Директор кафе «Марічка» м. Чернівці. |
АНТОНОВИЧ АНАСТАСІЯ ДМИТРІВНА у 2014 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Співвласниця готельно-ресторанного компексу «Ланаділі». |
|
|
|
БОДНАРЮК ІВАННА ІГОРІВНА у 2020 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Викладач спеціальних дисциплін Вищого професійного училища №24. |
БОДНАРЮК ОЛЬГА ІВАНІВНА у 2017 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Начальник відділу овочі кулінарія ТОВ гіпермаркет «Ашан». |
БОЖИЄВСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ у 2014 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Майстер по карвінгу, м. Чернівці. |
|
|
|
БОТУК МАРИНА ВАСИЛІВНА у 2017 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Старший майстер, викладач Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ. |
ВОРОЩУК СЕРГІЙ ВІКТОРОВИЧ у 2009 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Майстер виробничого навчання Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ. |
ГНАТЧУК ОКСАНА СЕРГІЇВНА у 2010 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Заступник директора кафе «Марічка» м. Чернівці. |
|
|
|
ГНАТЮК АЛІНА ПЕТРІВНА у 2017 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Викладач Чернівецького державного комерційного технікуму. |
ГОРУК ІНЕСА РАДУВНА у 2013 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Викладач Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ. |
ГУЦУЛ МАРИНА ВАСИЛІВНА у 2016 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Заступник директора ПТУ №8. |
|
|
|
ДАНИЛЮК ІННА ПЕТРІВНА у 2011 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». к.т.н., доцент кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ. |
ДАСКАЛЮК ВАЛЕРІЯ ВАЛЕРІЇВНА у 2019 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Старший кондитер студії Sweet Boutigue. |
ЖАЛОБА МАРИНА ВАЛЕРІЇВНА у 2020 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Майстер виробничого навчання Чернівецького державного комерційного технікуму. |
|
|
|
ЯКОБЕЦЬ ГАННА ПЕТРІВНА у 2016 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Директор готельно-ресторанного копмлексу «Буквинська зірка». |
КОЗЛЕНКО АНДРІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ у 2015 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Шеф-кухар ресторану «Pastateca» |
КОПЕЛЬЧУК МИКОЛА ЮРІЙОВИЧ у 2017 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». в.о. директора готельно-ресторанного комплексу «Наталі», м. Мукачево. |
|
|
|
КОСТЕНЮК ОКСАНА ВАСИЛІВНА у 2020 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». Майстер виробничого навчання Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ. |
ЛЕГУНЯК СВЯТОСЛАВ ЙОСИПОВИЧ у 2018 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». ст. лаборант, асистент Коломийського професійного ліцею сфери постуг. |
ШУПРУДЬКО НАТАЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА у 2012 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Директор ресторану «Пікнік», ресторану «Flora club». |
|
|
|
МАЦИК ВОЛОДИМИР ВІКТОРОВИЧ у 2017 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Директор кафе «Ситий гуцул», с. Микулин, Івано-Франківська обл. |
НЕЗВЕЩУК-КОГУТ ТЕТЯНА СЕМЕНІВНА у 2018 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». к.е.н., доцент кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ. |
ОЛЕКСЮК НАТАЛЯ ДЕМЕНТІЇВНА у 2018 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа». Презедент ГО «ХоРеКа Буковина». |
|
|
|
ПАЛАМАРЕК КАРІНА ВІКТОРІВНА у 2010 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». к.т.н., доцент, завідувач кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ. |
ПАРАЩУК АНАСТАСІЯ ВІТАЛІЇВНА у 2017 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Завідувач навчальної лабораторії кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ. |
ПЕРЕВЕРЗЕВА ТЕТЯНА ІВАНІВНА у 2013 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Викладач технологічних дисциплін Чернівецького кооперативного економіко-правового коледжу. |
|
|
|
ПЕТРЮК ОЛЕКСАНДР МИКОЛАОВИЧ у 2012 р. закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Бармен на Вілла «Версаче». |
РЕВУЦЬКА ЛЮБОВ ЯКІВНА у 2013 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Провідний технолог кафе «Мальва». |
РОМАНОВСЬКА ОЛЬГА ЛЕОНІДІВНА у 2010 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». ст. викладач кафедри кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ. |
|
|
|
САРАНЧУК ЛЮДМИЛА МИХАЙЛІВНА у 2020 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології». викладач спеціальних дисциплін Чернівецького комерційного технікуму. |
СИНЮГА СОФІЯ ЛЮБОМИРІВНА у 2018 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа». Менеджер з розвитку ресторації «Пані Журавлина» та пекарні «Дві Печі». |
СКОРЕЙКО ТЕТЯНА ВАСИЛІВНА у 2010 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». Адміністратор ресторану "Лебедине озеро». |
|
| |
СТРУТИНСЬКА ЛЮБОВ ТОДОРІВНА у 2010 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». ст. викладач кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ. |
ЧЕРНЕЙ НАТАЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА у 2018 р. закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Харчові технології та інженерія». |