Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
Матеріально-технічна база
У навчальному процесі кафедри задіяні 6 сучасних спеціалізованих лабораторій, обладнаних устаткуванням:
1. Лабораторія з харчових технологій, стандартизації, сертифікації, метрології та управління якістю
2. Лабораторія з проектування і автоматизації сервісно-виробничих процесів
3. Лабораторія з технології виробництва продукції ресторанного господарства та устаткування
4. Лабораторія з організації готельного обслуговування
5. Лабораторія з організації ресторанного обслуговування
6. Лабораторія з технології напоїв і барної справи
7. Лабораторія-студія ресторанних технологій
8. Кабінет хімії
9. Кабінет туризмознавства
Спеціалізовані навчальні лабораторії забезпечені різними видами технічних ресурсів: лабораторним обладнанням, реактивами, устаткуванням, механізмами, стендами, засобами вимірювання, комп’ютерами з програмним забезпеченням.