Майстер-клас від стейкголдера, практика,
головного менеджера ресторану Flora Club Ігоря Меруцано
18 листопада 2022 року стейкголдером, практиком, головним менеджером ресторану Flora Club Ігорем Меруцано для студентів 2 курсу денної форми навчання освітніх ступенів «молодший бакалавр» та «бакалавр» спеціальності «Готельний і ресторанний менеджмент», викладачами кафедри менеджменту, міжнародної економіки та туризму і всіма зацікавленими Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ було проведено майстер-клас на тему «Особливості організації роботи ресторанного бізнесу».
У ході зустрічі Ігор розкрив особливості професійних якостей менеджера сфери гостинності, акцентував особливу увагу на різноманітних аспектах, що пов'язані з керуванням та управлінням ресторанним бізнесом, а саме, вплив різних видів керівництва на ефективність ресторану. Розглядались питання формування команди, мотивації персоналу, розподілу обов'язків та роль лідерства в ефективному функціонуванні ресторану. В рамках даної тематики розглядалось питання розвитку стратегії та маркетингових кампаній, щоб залучити та зберегти клієнтів, а також всі процеси, що пов'язані з управлінням рестораном, від придбання продуктів до обслуговування клієнтів та вирішення проблем. Обговорювалось питання оптимізації процесів та максимізація прибутковості, бюджетування, обліку витрат та доходів, управління фінансами та ризиками. Стейкголдер наголосив на тому, що успішний ресторанний бізнес повинен мати бездоганний контроль.
Колектив кафедри менеджменту, міжнародної економіки та туризму щиро вдячний п. Ігорю Меруцано за співпрацю та професійно проведений майстер-клас і надання компетентних відповідей студентам на питання, які їх зацікавили, та сподівається на неодноразову зустріч в стінах нашого торговельно-економічного інституту.