Майстер-клас за участі стейкголдера та фахівця-практика
19 жовтня 2022 року стейкголдером, менеджером-супервайзером готелю «Буковель» (с. Поляниця Івано-Франківської області) і менеджером готелю «Писанка» (м. Коломия Івано-Франківської області) Тетяною Гищук для студентів спеціальності «Готельний і ресторанний менеджмент» ОС «молодший бакалавр», викладачів кафедри менеджменту, міжнародної економіки та туризму і всіх зацікавлених Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ було проведено майстер-клас на тему «Функціональні обов’язки менеджера готелю середньої та великої місткості: спільні риси, відмінності та перспективи управління в умовах довоєнного, воєнного і поствоєнного стану».
Під час зустрічі Тетяна Гищук розкрила особливості професії менеджера сфери гостинності, акцентувала увагу на алгоритмі дій у штатних і нештатних ситуаціях в управлінні готелем, особливо в умовах нинішнього воєнного стану, познайомила студентів із інформаційним та програмним забезпеченням менеджерів-супервайзерів та адміністраторів у готелі «Буковель» Поляницької територіальної громади і готелі «Писанка» Коломийської територіальної громади Івано-Франківської області. Зацікавили також студентів послідовність порядку дій і вирішення термінових питань менеджером готелю великої місткості у випадку настання форс-мажорних обставин (зокрема, зі збільшенням частоти настання повітряних тривог у громаді та зростанням кількості запитів на поселення чи бронювання), а також мистецтва спілкування та вирішення конфліктних ситуацій із клієнтами готелів.
Колектив кафедри менеджменту, міжнародної економіки та туризму щиро вдячний п. Тетяні Гищук за співпрацю, професійно проведений майстер-клас і надання компетентних відповідей студентам на запитання, які їх цікавили, та сподівається на неодноразову зустріч в стінах нашого інституту.