завідувач навчальної лабораторії
кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу
Освіта: У червні 2015 році закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр»,спеціальності «Технології в ресторанному господарстві».
У січні 2017 році закінчила Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» на спеціальність «Технології в ресторанному господарстві».
Трудова діяльність: З 2015 року займає посаду старшого лаборанта кафедри технології і організації ресторанного господарства. З 2020 року займає посаду завідувач навчальної лабораторії кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу.
Підвищення кваліфікації: Міжнародне стажування у Сучавському університеті ім. Штефана чел Маре (University Stefan Cel Mare of Suceava), (2020 р.).
E-mail: parashuknastia@gmail.com