Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Круглий стіл на тему «HoReCa в часи викликів: цифровізація, безпека, відновлення»




30 вересня 2025 року кафедрою харчових технологій і готельно-ресторанного сервісу проведено круглий стіл на тему «HoReCa в часи викликів: цифровізація, безпека, відновлення», метою якого було сприяння професійному діалогу між науковцями, представниками бізнесу й освітянами сфери HoReCa.

Захід проведений у рамках міжнародного проєкту «Зв’язки між теорією та практикою в транскордонній освіті в Румунії та Україні» та приурочений до 60-річчя ЧТЕІ ДТЕУ.

Роботу круглого столу відкрила завідувач кафедри ЧТЕІ ДТЕУ, Каріна Паламарек, яка відзначила актуальність та необхідність організації такого заходу.

З вітальним словом виступили директор ЧТЕІ ДТЕУ Анатолій Вдовічен, та заступник директора Ірина Лошенюк, Модератором заходу була Інна Данилюк доцент кафедри.

Високоповажні спікери представили доповіді на актуальні науково-практичні теми:

- Ольга Вдовічена, доцент кафедри менеджменту, маркетингу і логістики ЧТЕІ, – «Освітні та наукові рішення для підготовки кадрів нового покоління в умовах цифрових викликів»;

- Михайло Карпов, власник і бренд-шеф ГРК «Ridge», – «Сучасні підходи до відновлення HoReCa після кризових викликів: кейси та успішні практики»;

- Юрій Королюк, професор кафедри менеджменту, маркетингу і логістики ЧТЕІ, – «HoReCa як простір цифрових інновацій: роль проєктного менеджменту»;

- Людмила Григорович, адміністратор ГРК «Преміум» та ресторан «Парк», – «Система безпеки готелю в умовах воєнного стану: захист гостей, персоналу та майна».

У круглому столі також взяли участь науковці ЧТЕІ,Львівського державного університету фізичної культури ім.І.Боберського, Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна та Центральноукраїнського національного технічного університету.

Щиро дякуємо всім за активну участь у круглому столі! Особливу вдячність висловлюємо керівництву ГРК «Grand Royal» за надання конференц-зали. Ми ще раз переконалися, що сфера HoReCa — це не лише про бізнес і технології, а й про людей, партнерство та готовність до змін. Сьогоднішня дискусія дала нам важливі ідеї, які стануть основою для нових проєктів і практичних рішень. Бажаємо всім сил, натхнення та віри в те, що спільними зусиллями ми відновимо й зміцнимо індустрію гостинності як в Україні, так і в транскордонному просторі!



Фотозвіт...



Круглий стіл на тему «HoReCa в часи викликів: цифровізація, безпека, відновлення»