Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

«Гурман-експіріенс: лекція, дегустація, атмосфера»
від Тетяни КОСТИНЯН-КЛИПАЧ




13 березня 2025 року студенти спеціальності «Харчові технології» стали учасниками заходу «Гурман-експіріенс: лекція, дегустація, атмосфера» у ресторані Ganok. Його організували старша викладачка Любов Струтинська й завідувачка навчальних лабораторій Анастасія Паращук у рамках вивчення дисципліни «Кейтеринг».

Спікер – власниця закладу, рестораторка Тетяна Костинян-Клипач.

Під час лекції розглянули такі теми:

- Кейтеринг: історія виникнення, особливості організації послуг, ризики та перспективи.

- Асортимент продукції для кейтерингу.

- Унікальні авторські технології страв.

- Способи подавання страв та методи обслуговування.

- Сервірування та декор.

- Досвід, гордість, досягнення ресторану Ganok.

Практичною частиною заходу була дегустація-тест амісбушів «Пате» в асортименті, смак яких студенти визначали самостійно. Також здобувачам продемонстрували фрагмент фуршетного обслуговування закусками з елементами молекулярної кухні, подаючи жульєн у чорному паніруванні, відкритий рол і профітролі з мусом з авокадо.

Висловлюємо слова вдячності Тетяні Костинян-Клипач та всьому колективу ресторану Ganok за змістовну професійну лекцію-презентацію, за гостинність, креативність та щире бажання ділитися досвідом зі студентами!



Фотозвіт...



«Гурман-експіріенс: лекція, дегустація, атмосфера» від Тетяни КОСТИНЯН-КЛИПАЧ