Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Horeca Masters
«Як жити/вижити і масштабуватися у ресторанному бізнесі в умовах війни»




14 листопада 2024 року у місті Івано-Франківську за організації KURATOR відбулася конференція Horeca Masters під назвою «Як жити/вижити і масштабуватися у ресторанному бізнесі в умовах війни».

Захід передбачав унікальні майстер-класи від справжніх професіоналів - шеф-кухарів та рестораторів, які працюють у найкращих ресторанах України.

Серед спікерів були:

Анна Каткова – співвласниця і керуючий партнер True Burger Bar і Hendrick’s Bar (м. Київ), тема доповіді «Ключові фінансові показники кухні ресторану»;

Віталій Гуралевич – бренд-шеф готельно-ресторанних комплексів Hvoya і Tavel, (Буковель), тема доповіді «Відчуй свого гостя. Формування меню на основі портрета та потреб гостя»;

Вʼячеслав Попков – бренд-шеф та керуючий готельно-ресторанним комплексом RiverSide (м. Чернігів), тема доповіді «Ключові фінансові показники кухні ресторану. Бренд-шеф та керуючий рестораном. Як ефективно працювати та все встигнути»;

Олена Жаботинська – бренд-шефиня та співвласниця мережі «23. Ресторани», яка налічує 8 закладів в Івано-Франківську і бістро Jam Cafe у Львові, тема доповіді «Маленьке місто - великі виклики»;

Євген Комаров – юрист юридичної компанії GLOBAL LAW (м. Київ), тема доповіді «Юридичні аспекти діяльності ресторану»;

Максим Храмов – керівний партнер мережі Pastateca та співвласник ресторану «Устриця і Бограч» (м. Київ), тема доповіді «Гнучкість. Адаптивність. Швидкість. Універсальність в ресторанному бізнесі»;

Валерій Сіверчук – керуючий партнер і співзасновник 14 ресторанів, серед яких «The Faсtory», «Батискаф», «АССА», «Red Zeppelin», мережі кав’ярень «Чорна кішка – білий кіт» (м. Вінниця, м. Київ), тема доповіді «Сучасна HoReCa: 10 важливих кейсів...».

Від Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ участь у заході взяла Тетяна Незвещук-Когут, доцентка кафедри менеджменту, маркетингу та міжнародної логістики. Отримані знання та практичні матеріали використовуватимуться під час викладання дисципліни «Ресторанна справа».

Щиро вдячні організаторам за запрошення та можливість підвищувати кваліфікацію у найкращих фахівців ресторанного бізнесу України!



Фотозвіт...



Horeca Masters «Як жити/вижити і масштабуватися у ресторанному бізнесі в умовах війни»