Лекція на тему «Особливості маркування натуральних харчових продуктів»
від Навчальний центр «PROFI CLUB»
3 жовтня 2024 року студенти кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу ЧТЕІ освітніх ступенів «магістр» та «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» долучилися до лекції на тему «Особливості маркування натуральних харчових продуктів», яку організував Навчальний центр «PROFI CLUB» (м. Київ) в онлайн-режимі для виробників промислових та крафтових харчових продуктів, аудиторів та дотичних професій.
Лектор - Вікторія Бойко, фахівець з маркування продовольчих товарів ТОВ «Новус Україна».
Студенти отримали теоретичні кейси з нормативно-правової бази України та ЄС, правил складання та читання етикеток для харчових продуктів, критеріїв натурального інгредієнта та особливостей створення технологічного процесу виробництва природних продуктів.
Дякуємо організаторам за корисну інформацію. Адже поширюючи інформацію про переваги натуральних продуктів, ми сприяємо покращенню якості свого життя та оточуючого середовища. Онлайн-зустріч організована у рамках діяльності Школи здорового способу життя (керівник - доцент Інна Данилюк) і Школи кулінарного мистецтва та сервісу (керівник - ст. викладач Любов Струтинська).