Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015

Участь студентів ЧТЕІ ДТЕУ у саміті Horeca Masters «Як вижити і масштабуватись в ресторанному бізнесі»




12 вересня 2024 року в місті Києві у Кулінарному центрі МХП - осередку гастрономії - відбувся масштабний саміт Horeca Masters «Як вижити і масштабуватись в ресторанному бізнесі». Організатором заходу виступив бренд кулінарних рішень для HoReCa-спільноти - ТМ «Kurator». Захід відвідали і студенти ЧТЕІ ДТЕУ спеціальності «Харчові технології» та старший викладач Любов Струтинська.

Програма заходу передбачала:

✔️ Лекції та майстер-класи від провідних шеф-кухарів та рестораторів.

✔️ Панельну дискусію «Інструменти автоматизації у ресторанному бізнесі».

✔️ Дегустації страв від шефів-спікерів та напоїв від спонсорів.

Також студенти взяли участь в обговоренні питань, з якими щоденно стикаються працівники ресторанного бізнесу, а саме:

- оптимізація операційної діяльності та збільшення ефективності процесів;

- дефіцит кадрів і побудова мотивованої команди;

- автоматизація у ресторанному бізнесі;

- просування та PR ресторану у соціальних мережах;

- ефективний ресторанний маркетинг;

- якість сервісу;

- адаптація до нових запитів гостя і умов праці;

- стандартизація роботи та важливість формування бренду шеф-кухаря;

- масштабування бізнесу.

Спілкування з провідними фахівцями сфери ресторанного бізнесу, участь у дискусіях щодо обговорення актуальних питань розвитку підприємств, історії успіху та практичні кейси - все це є мотивацією молодих фахівців до навчання, удосконалення та розвитку в креативному прогресивному ресторанному бізнесі України.



Фотозвіт...



Участь студентів ЧТЕІ ДТЕУ у саміті Horeca Masters «Як вижити і масштабуватись в ресторанному бізнесі»