Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

Сертифікована система управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015
Навчально-методична робота<


Кафедра харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного сервісу












Програми та робочі програми 2023-2024 н.р.




ОК 1 Концепції і формати закладів ресторанного господарства, ресторанний креатив





ОК 2 Стратегічний маркетинг в ресторанному бізнесі





ОК 3 Професійна комунікація іноземною мовою





ОК 4 Інноваційні ресторанні технології





ОК 5 Технологія спеціальних харчових продуктів





ОК 6 Цифровізація та проєктування закладів ресторанного господарства





ОК 7 Методологія і організація науково-прикладних досліджень





ОК 8 Управління проєктами та ризиками в ресторанному бізнесі





ОК 9 НАССР у закладах ресторанного господарства